Oda Temizleme Görevlisi (Seviye 2), Kat Sorumlusu (Seviye 3) ve Ön Büro Görevlisi (Seviye 4) Meslekleri için Mesleki Yeterlilik Sınavı

Turizm Konaklama Sektöründe Oda Temizleme Görevlisi, Kat Sorumlusu ve Ön Büro Görevlisi olarak çalışan personel için Mesleki Yeterlilik Sınavı 25 Şubat - 03 Mart 2015 tarihlerinde 09:00-18:00 saatleri arasında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Cad. No 19 Alanya adresinde yapılacaktır.

Mesleki Yeterlilik Sınavının dayanağı olan ve adayların bilmekle yükümlü olduğu ulusal yeterlilikler ve sınav programı hakkındasitemizden bilgi alabilirsiniz.

Sınavlar Teorik ve Performans Sınavı olarak 2 aşamalı olarak yapılacaktır. Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanabilmek için hem teorik hem performans sınavının tüm birimlerinden başarılı olmak gerekmektedir.

Sınavlar başvuru sayısına göre 16 Şubat – 02 Mart tarihleri arasında planlanacaktır. Teorik Sınav tüm adaylar için 1 günde, performans sınavları her adaya 2’şer saat sürecek şekilde ayrı ayrı planlanacaktır.Sınavlar ilan edilen sınav takvimi içinde yapılacak olup sınav gün ve saatleri ALTSOVoc-Test Merkezi tarafından adaylara bildirilecektir. ALTSO Voc Test Merkezi, sınav tarih ve saatlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Sınava katılmak isteyen adayların,

ü      Başvuru Formu (ıslak imzalı)

ü      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

ü      Ödeme Dekontu

ü      Engelli Adaylar için Engelini gösteren onaylı doktor raporu ile Merkezimize başvurmaları gerekmektedir.

Sınava başvuru için herhangi bir ön şart aranmamaktadır. Başvuruların 13 Şubat 2015 Cuma Günü mesai bitimine kadar ALTSO Voc Test Merkezi Birimine (ALTSO Hizmet Binası Kat 2) adresine yapılması gerekmektedir.

Sınav ücreti 290 (ikiyüz doksan) TL’dir. Herhangi bir birimden kalan adaylar 1 (bir) yıl içinde merkezimizde tekrar sınavına ücretsiz olarak katılma hakkına sahiptirler. Tekrar sınavına girecek olan adaylar başvuru sürecini yerine getirmek zorundadırlar. Aksi takdirde sınava kabul edilmezler.

Sınav ücretine, belge ücreti dâhil değildir. Mesleki Yeterlilik Kurumu 2015 yılı için belge bedelini 50 TL olarak belirlemiştir. Belge almaya hak kazan adayların MYK Belge Ücreti olarak 50 TL’yi aşağıda bilgisi verilen hesap numarasına “MYK Belge Bedeli” açıklaması ile yatırıp dekontunu Merkezimize iletmeleri gerekmektedir.

Sınav ve Belge Ücretleri İçin Hesap Numarası:

Halk Bankası Alanya Şubesi

Şube Kodu: 0571

Hesap Numarası: 16000116

IBAN: TR574 0001 2009 5710 0016 0001 16

 

Mesleki Yeterlilik Sınavları ve Belge için sağlanan teşvikler için linke tıklayınız.

 

Başvuru için:

ALTSO Voc-Test Merkezi Birimi

Tel: 0 242 512 16 97 – (dahili 217)

ablogo2
myb-hibe

DUYURULAR

myk111

uyep11

europas1

E Posta Duyuru Listesi


Gelişmelerden anında haberdar olabilmek için E-Posta duyuru listemize katılınız.


Teşekkür Ederiz